stallhubbo

Alla inlägg under augusti 2011

Av Stall Hubbo - 18 augusti 2011 17:11

Hejsan på er!


På söndag den 21/8 kl 16.00 är det stallfika  


Det är Malin och jag som ska bjuda på tårta den här gången. Haha Malin, hur kommer det sig att det alltid är vi som ska bjuda?   


Vi ses i stallet brudar!


//Becka

Av Stall Hubbo - 18 augusti 2011 10:25

Vi hade ju väldigt lyckade träningar för John Hickey på Näs under våren! :) Åh vi är några som skulle vilja att han kommer i höst igen! Men innan vi annordnar någonting så ville vi kolla intresset....


Det är samma promisser som i våras! Dvs vi kör träning en gång i månaden och kostnaden är 300 kr per ekipage om vi lyckas få ihop tre grupper med sex ekipage i varje. Träningen håller på i ca 1½ timme.
För de som inte har ridhuskort på Näs så kostar det 100 kr i ridhusavgift per träning.


Vilka är intresserade?? Åh bjud gärna in era hästvänner!! :)


För anmälan gå in på Facebook:
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1871424999977&id=1671709777&ref=notif¬if_t=feed_comment_reply#!/event.php?eid=217837464934924


Eller maila till Malin på malin.ihleberg@gmail.com


Svara senast 1 sept, men gärna så snart som möjligt!!

Av Stall Hubbo - 15 augusti 2011 09:54

I lördags skulle jag & Bellton åka till Norrängen för att köra en pay & cross, dvs en terrängtävling… Dagen började händelsrikt!


Belltons ena framsko satt ganska löst så Annika var snäll och hjälpte mig trots att hon var sjuk…. Så hon tog ur två söm och satte dit två nya!! Dock gick det inte så smärtfritt… Ialf inte för min del… För att jag hade bundit fast Bellton medans vi höll på och så stod han inte still så Annika blev förbannad på honom… Åh då började Bellton backa varpå grimskaftet blir alldeles spänt och Bellton får panik över att han sitter fast! Jag försöker få tag i honom för att dra honom framåt och då går järnkroken sönder på grimskaftet och kommer som en kattapult rakt på mitt finger!!! AJ!!! Det gjorde sååå jäkla ont!! Men skam den som ger sig… vi åkte iväg till tävlingen… fast jag var bra osäker på om jag skulle kunna rida!! Men tejpade fingret och hoppade upp och körde!! Fast det gjorde förbannat ont kan jag lova!!! Men vi kom runt och det gick super!! Bellton verkligen ääälskar fälttävlan!!   


Efteråt, när jag tog av mig ridhandskarna så ser jag att hela handflatan börjar bli blå och att hela ovansidan av handen är super svullen!! Åh så klart var det högerhanden som jag hade gjort illa…


Så jag tog beslutet att åka upp till akuten för att röntga fingret… åh efter över sex timmar på akuten så fick jag beskedet… Fingret var brutet!!   


    Dessa två kort tog jag medans jag satt i väntrummet på akuten och hade suuuuper tråkigt!!


Nu ska fingret vara ihoptejpat med närmaste fingret i minst fyra veckor!!   Jag ska försöka att hålla mig ifrån ridningen första veckan ialf så att benet ska hinna läka ihop lite! Åh under tiden har Becka & Jossan lovat att hjälpa mig att hålla igång Bellton.. Ska även kolla med Gabby! TACK till er alla!!    Så himla typiskt att det är precis i början av tävlingssäsongen!

Av Stall Hubbo - 13 augusti 2011 13:48

Den får ni gärna lägga in på era bloggar, för att göra reklam för Stall Hubbo med tillhörande blogg.


Ni gör som så att ni kopierar denna hotmailkod:


<a href="http://stallhubbo.bloggplatsen.se"_title="http://stallhubbo.bloggplatsen.se">
<img src="http://data.bloggplatsen.se/bild/filnamn-61c0da16a6fc476fbd89f2da914c0f144e46617ff2866.jpg/version-9927dc9105feede136b494dadd1f48d2/" target=">


Och klistrar in den helt enkelt. ( I eran hotmailkällkod, bland era menyer eller där ni för in htmlkoder. ) Resultatet blir då detta:
 



Av Stall Hubbo - 13 augusti 2011 08:46

Som såklart innehåller Gubbarna! Det är ju de som gör Stall Hubbo!!   

Av Stall Hubbo - 12 augusti 2011 08:56

För resultatet på omröstningen blev visst... 14 mot 1.. Undrar vem det var som röstade emot??   


Vad uuuuuuuunderbart med tårta!!!!! Fast vad konstigt att det bara är Becka, Malin och Emma som bjuder?? Annika, Pernilla och Camilla: När ska vi trilla av??   

Av Stall Hubbo - 10 augusti 2011 08:13

Då kan det vara så, att Becka och Malin ska hoppa lektion för Annika. Tjejerna är taggade till tusen, och hästarna är uppstissade. Regnet har nyss slutat att vräka ner, och en bra bit bort mullrar åskan.


Malin och Bellton som är vana vid högre höjder än vad som är uppbyggt för dagen tränar svåra svängar, och det ser enkelt ut. Becka har problem med att få Destiny att behålla sin takt och sitt tempo, och hon sliter som ett djur för att få det att fungera. Och tillslut hittar de jämnan i trav, och nästan helt i galopp.


Ja, och så är det Beckas tur att hoppa banan. Hopp, hopp, hopp och stopp.. Plötsligt står Becka på backen bredvid hästen. Alla jublar! TÅRTA!!!!!!


Men då hävdar Beckisen att det inte gills om man landar på fötterna??   Ny regel eller???


För att bringa klarhet i detta har vi startat en omröstning via facebook.. Så alla läsare, gå in och rösta!


http://www.facebook.com/questions/2315867862570/?ref=notif&notif_t=question_forward_success


Så att vi kan bringa klarhet i om det blir ännu en smaskig tårtkväll i Hubbo!



//Kramar Jossan

Av Stall Hubbo - 9 augusti 2011 21:44

Förra veckan tog jag (Rebecka), Ellinor och Gabby en ridtur till gropen. Annika och Alice följde också med fast på fyrhjulingen såklart. 


Det var en trevlig kväll när vi var där, inte för mycket människor och lagom varmt. Publik fick vi av de människor som var där, hihi. De tyckte nog att det var jätteroligt att kolla på oss galningar som simmar med våra hästar. Jag kan nog erkänna att publiken fick mer cirkus än så eftersom vi stod på dom också.  


Gabby red Annikas häst Laiser och han är en van simmare så för honom gick det bra. Ibland leker han u-båt genom att stoppa ner hela huvudet i vattnet men det gjorde han inte denna gång. Det är annars en ganska rolig syn.   


Ellinors red sin sköthäst Dawina och dom hade kul båda två. Dawina gick i långt ibörjan men simma inte så mycket. Men i slutet simmade de på bra!   


Jag red min häst Destiny och jag tror nog att hon inte har simmat så mycket tidigare. Hon hoppade nämligen i vattnet när hon skulle simma. Det kändes ganska kul när hon gjorde så och det var svårt att hålla sig kvar. Men hon kommer nog lära sig simma ordentligt så småning om. Kul var det i alla fall   


Alice (Annikas hund) badade hon med. Hon tyckte nog att det var jätteskönt att svalka sig. Annika bada inte men det kunde hon ju inte, hon var ju fotograf   


Här kommer lite bilder..

  Jag och Destiny till vänster och Ellinor och Dawina till höger.

  Gabby och Laiser till vänster, jag och Destiny i mitten och Ellinor och Dawina till höger.

  Ja.. Stå på hästarna kan man också göra     

Tack för en supertrevlig kväll!   


//Rebecka

Presentation


Stall Hubbo som är ett mindre stall som ligger strax utanför Västerås, ca 10 min. Stallet/gården ägs av Annika och Wajje sedan 1990. Vi är ett gäng glada hästtjejer i stallet och i denna blogg kan ni läsa om oss!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kategorier

Vädret i Hubbo

Vädret Tillberga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Ryttarna i Stall Hubbo:

Annika:

 

   

Jossan:

    

Malin:

 

Isabelle:

 

Julia:    

LInda: 

 

Madde:

  

 

 

 

 

Hästarna

Klicka på hästarnas namn så kommer info upp.

 

Bellton:

 

 

Catch the Cat

Jambo Roo  

 

Lindos MB

       

Primus Amor XF

  

Stifus af Jädra

 

  

              

     

  

The oldies and goodies. (Fd Hubbare)

 

Clooney MB

  

 

Wizze:

 

Classic Hill:

 

Destiny:

 

Pralin:

 

Frodi:

Teitur:

Leo:

 

Over the Moon

 

Willy

 

 

Änglarna

Caramel:

 

Laiser:

 

Heavenly Dreams:

Doreen:

 

Quimero:

 

 

Accalon:

 

 

Flame:

 

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stall Hubbo´s gästbok

Hästnyheter

Hästmagasinets nyheter

Tårtlistan

  

 

Emma: 

Malin: 

Rebecka:

Ellen:

Isabelle:

Jossan:

Madde:

Annika:


Ovido - Quiz & Flashcards