stallhubbo

Direktlänk till inlägg 1 juni 2011

Bellton och Malin

Av Stall Hubbo - 1 juni 2011 07:03

 

Namn: Bellton

Född: 1998-04-15

Ägare: Annika Weinrich

Medryttare: Malin 

Mor: Tonic

Far: Bellini

Morfar: Imperator

Ras: Svenskt Halvblod


Om Bellton:

Bellini-Imperator. Han är mörkbrun och ca 160cm hög, lätt i typen. Bellton är en känslig häst med mycket energi och en super härlig personlighet!

Bellton har varit hos Helena Johansson (som numera äger hans mamma) i Söderbärke för utbildning under några år.


Som treåring började dock hans problem med ryggen. Han hade förmodligen gått omkull i hagen tidigare i sitt liv. Så till och från gick det inte ens att rida honom. Han kom hem på heltid igen 2004. Idag har han näst intill inga problem alls, men det har varit en lång väg dit.

Han ligger lite efter i utvecklingen pga hans ryggproblem. Vi har haft mycket kiropraktik på honom, bl a har Lena Rosqvist kört både laser, ultraljud och akupunktur på honom. Vi har även en toppenbra hovslagare Paula som har sett till att hans fötter är okej. Sen har vi även haft super mycket hjälp av vår tränare Fia från Fjärdhundra. Hon är den bästa tränaren man kan ha!

Han är mest tävlad i hoppning, men även någon klass i dressyr. Åh det är hoppning han bokstavligen älskar! Speciellt terränghinder! Han hoppar allt! Åh gärna i högt tempo!


 

Malin (ryttare)

Min ridkarriär:
Malin har varit i Stall Hubbo sen 1992. Då flyttade hennes föräldrar till Gryta By och blev granne med Annika och Wajje. Men innan dess hade hon ridit på Rocklunda ända sen hon var 6 år gammal. Hon började sin "Hubbo-karriär" på Caramel när han var 3 år gammal och har varit med på en del hopptävlingar med honom, med blandade resultat! :) När Laiser kom till stallet så hjälpte hon till att rida in honom och har även tävlat en hel del på honom upp till 90 cm. Idag har Malin hand om Bellton på heltid. Tränar och tävlar en hel del och målet till sommaren är att debutera fälttävlan! Men ibland tar hon lite "semester" från Bellton och tar en liten runda på någon av de andra två "gubbarna"! :)


Mobilnr: 0739-200 207

Mailadress:


malinih@passagen.se

Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det


Födelsedag: 781121


Började rida år: 1984


Har haft häst sen: Har ridit hos Annika sen 1992


Bästa hästminne:
Finns sååå många! Men ett av de roligaste är nog när jag barbacka betade Carra och fick för mig att sätta mig baklänges och la mig sedan på hans bak o vilade… helt plötsligt så började han stutsa som en tok och jag bokstavligen flög av! Annika asgarvade medans min mamma satt alldeles vit i ansiktet!! Ända tills hon såg att jag skrattade lika mycket!! Detta var säkert 10 år sen.

Något ni inte vet om mig:
Har NM guld i fensimning


Favoritsysselsättning i stallet: Rida och pyssla med mina gubbar


Mål med ridningen just nu: Komma ut på fler tävlingar och komma upp i klasserna i hoppningen.
Under denna kommande vintern så ska jag träna ännu mer på nedsittningen i traven så att vi kan konkurrera på fälttävlansbanorna nästa sommar!   




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stall Hubbo - 2 april 2015 10:41

Time flies... Åh vi är väldigt dåliga på att uppdatera vår blogg!! Men här kommer en hälsning från alla stjärnor på Stall Hubbo!    Först ut är Curre!!!        Fina Norma med hennes Alice under ett dressyrpass i solen!       Vår senaste...

Av Stall Hubbo - 24 december 2014 11:14

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här...   Men här kommer iallafall en stoooor God jul-hälsning från oss alla till er alla!!                                      ...

Av Stall Hubbo - 5 november 2014 20:14

Har ju inte uppdaterat något här på vääääldigt länge.. (Blir lätt så när man redan bloggar på skriver i sin egen blogg, http://himmelskadrommar.bloggplatsen.se)    Calle har gjort en fantastisk insats under sitt år som treåring.  Vi har kört en...

Av Stall Hubbo - 21 september 2014 19:40

Idag har vi invigt nya paddocken med att löshoppa alla hästar i stallet och sen avslutade vi med lite fika!        Här kommer en riktig bildbomb på alla hästar!!                                                      ...

Av Stall Hubbo - 18 september 2014 10:35

Det har kommit en ny häst till stallet, The Curer! Men mest kallad Curre!   Han är en 8-årig fullblodsvallack som i sina ungdomsår gick några löp inom galopp, men som nu alltså är ridhäst på heltid!   Vi välkomnar honom och hans ägare Åse och Tes...

Presentation


Stall Hubbo som är ett mindre stall som ligger strax utanför Västerås, ca 10 min. Stallet/gården ägs av Annika och Wajje sedan 1990. Vi är ett gäng glada hästtjejer i stallet och i denna blogg kan ni läsa om oss!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kategorier

Vädret i Hubbo

Vädret Tillberga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2011 >>>

Ryttarna i Stall Hubbo:

Annika:

 

   

Jossan:

    

Malin:

 

Isabelle:

 

Julia:    

LInda: 

 

Madde:

  

 

 

 

 

Hästarna

Klicka på hästarnas namn så kommer info upp.

 

Bellton:

 

 

Catch the Cat

Jambo Roo  

 

Lindos MB

       

Primus Amor XF

  

Stifus af Jädra

 

  

              

     

  

The oldies and goodies. (Fd Hubbare)

 

Clooney MB

  

 

Wizze:

 

Classic Hill:

 

Destiny:

 

Pralin:

 

Frodi:

Teitur:

Leo:

 

Over the Moon

 

Willy

 

 

Änglarna

Caramel:

 

Laiser:

 

Heavenly Dreams:

Doreen:

 

Quimero:

 

 

Accalon:

 

 

Flame:

 

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stall Hubbo´s gästbok

Hästnyheter

Hästmagasinets nyheter

Tårtlistan

  

 

Emma: 

Malin: 

Rebecka:

Ellen:

Isabelle:

Jossan:

Madde:

Annika:


Ovido - Quiz & Flashcards